15/10/2020

Het stedenbouwkundig plan is klaar. Plan hier uw gesprek!

In mei van dit jaar hebben wij u via een online informatieavond het voorlopig ontwerp van Wiele gepresenteerd. Ook vertelden we u dat in het najaar van 2020 het definitieve ontwerp klaar is en dat we u dit laten zien. Dat is gelukt; het Definitief Stedenbouwkundig Plan is klaar!

Binnenkort zullen de procedures rondom het bestemmingplan starten

Helaas kunnen we door de coronamaatregelen geen bijeenkomst organiseren en daarom kunt u via deze site het ontwerp digitaal bekijken. We hebben voor u de belangrijkste beelden uit het Definitief Stedenbouwkundig Plan op een rijtje gezet. Dit geeft een goed beeld van de gebouwen en inrichting van het plan. De tekeningen en verbeeldingen kunt u hier bekijken.

Als u behoefte hebt aan meer informatie en hoe het plan tot stand is gekomen, dan kunt hier ook de filmpjes van mei 2020 terug kijken.

U kunt ook de meer technisch vormgegeven kaart bekijken. Die gebruiken we voor de procedure rondom het bestemmingsplan. Hier ziet u informatie over bestemmingen, bouwvlakken en hoogtes.

Online 10 minuten gesprek

Het kan zijn dat u daarna toch nog vragen heeft. U kunt dan intekenen voor een kort gesprek op donderdag 29 oktober. Dan organiseren wij online ’10 minuten’ gesprekken voor buurtbewoners die graag persoonlijk met ons in gesprek willen. Deze gesprekken zijn tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Hieronder kunt u via de kalender een tijdstip reserveren dat u het beste uit komt.

U kunt tot 25 oktober een tijd reserveren. Als u de afspraak heeft gemaakt, krijgt u van ons een mail met een link naar een Teamsvergadering. U kunt op 29 oktober op de door u gekozen tijd de link aanklikken en er ontstaat dan een online verbinding. U hoeft hiervoor zelf geen programma’s te downloaden. De gesprekken zijn met Joost Peeters van SDK Vastgoed, Michiel Smits van Woonbedrijf en Shumon Bakker van gemeente Eindhoven

Als u voorafgaand aan het gesprek al vragen heeft of als 29 oktober u niet schikt, dan kunt u uw vragen mailen naar info@woneninwiele.nl


Deel

Gerelateerd nieuws